MinBåd

Opdateret: 2 timer 42 sekunder siden

Opfrisk garderoben - her er fire Black Friday-tilbud

2 timer 53 minutter siden
Det slidte sejlertøj kan udskiftes for billige penge, når forhandlere landet over sætter procenter på deres varer hele fredag. Få blandt andet populær striktrøje til halv pris.

Black Friday: Fem billige produkter til båden

9 timer 57 minutter siden
Klokken har passeret 00.00, og tilbudsjagten er skudt i gang. Spar eksempelvis 57 % på bundmaling fra Hempel.

Omø Havn kåret som Årets Havn 2017

23 november, 2017 - 16:45
Omø Havn løb med Danske Tursejleres pris som Årets Havn for en kompetent havnefoged og sin fine service til sejlerne. Det er noget, der trækker gæstesejlerne til, siger Poul Erik Jakobsen, formand for Danske Tursejlere.

Ny bovpropel fra Vetus er lydløs

23 november, 2017 - 14:03
Slip for unødig opmærksomhed i havnen med den nye Bow Pro fra Vetus, der samtidig gør det lettere at kommunikere med gaster på dækket. Bovpropellen har en effektivitet på 93 %.

Troels Kløvedal tildelt Dansk Sejlunions Ærestegn

23 november, 2017 - 10:32
Sejlads har i fem årtier været Troels Kløvedals omdrejningspunkt for fantastiske fortællinger fra hele verden om historie, kultur, mennesker og natur. Med tildelingen af Ærestegnet ønsker Dansk Sejlunion at hædre dette enestående livsværk.

Sejlsportsliga-finale sejles atter i Aarhus til september

23 november, 2017 - 09:50
Liga-kalenderen for 2018 er på plads. Frederikshavn og Kerteminde er nu på landkortet, mens finalen atter bliver i Aarhus, da sejlsporten her får den største eksponering foran Dokk1.

America's Cup både bliver med to canting T-foils

22 november, 2017 - 16:27
Se populær video om hvordan det kan blive fra 2020, når cuppen sejles i 75 fods foilende både med twin canting T-foils. Bådene vil være hurtige som flerskrogsbådene, siger Team New Zealand.

Black Friday startet for længst hos Tempo Bådudstyr

22 november, 2017 - 13:12
Der er mulighed for at spare 25 procent, når forhandleren ved Greve året ud skærer en fjerdedel af prisen på alle lagervarer. Også i forvejen nedsatte varer er på tilbud.

Dansk Sejlunion indstillet til Kulturministerens Idrætspris

22 november, 2017 - 12:04
Team Danmark har peget på Dansk Sejlunion som én af tre kandidater til Kulturministerens Idrætspris 2017. Indstillingen er begrundet i evnen til at udvikle elite- og talentmiljøer.

Catch and lift Rescue løfter mand automatisk om bord

22 november, 2017 - 10:02
Hvis du sejler en knob vil personen automatisk blive halet hen til båden og op i den. Et søanker spiller en hovedrolle.

Forsikringsafgift sender danske lystfartøjer til Tyskland

21 november, 2017 - 16:18
I disse dage kan bådebyggerne se indtægter forsvinde til Tyskland og Sverige, når danskere sejler deres både til vinteropbevaring i vores nabolande, skriver fagleder Sune K. Jensen fra Dansk Industri i JP.dk.

Finn: De tre bedste bruger nyt Bojsen-Møller Finn Masters-sejl

21 november, 2017 - 11:58
Et nyudviklet Finn-sejl er ikke blot hurtigt, men også billigt. Årets ranglistevinder Otto Strandvig er blandt de sejlere, der er vild med sejlet.

Erfaren norsk langturssejler reddet i storm

21 november, 2017 - 08:43
Med skader på sejl og rig måtte en 67-årige nordmand udsende et nødsignal nær New Zealand. Mandens Jeanneau Sun Odyssey 39 driver stadig. B

18 J/70ere trænede på Øresund - med svenskere

21 november, 2017 - 08:12
I søndags deltog 18 både ved vintertræning arrangeret af KDY. Blandt deltagerne var svenske besætninger samt besætninger fra Sejlsportsligaen.

Lasersejlere trænede i kold novembervind

20 november, 2017 - 17:58
Træning af nogle af landets bedste coaches og en lækker julemenu var nok til at lokke 32 sejlere til Egå i weekenden.

Bekking og Burling i stealth mode i 24 timer

20 november, 2017 - 15:47
Team Brunel lå nummer to i Volvo Ocean Race mandag morgen, hvor holdet valgte at gå i sort, så modstandere ikke ser deres gps-position.

Hva' fa'en gør Thurø?

20 november, 2017 - 10:35
KOMMENTAR: En succeshistorie fra Thurø Sejlklub er værd at lytte til. Især for klubber, hvor magtens (gamle) mænd står i vejen for nytænkning, skriver Sejlsportsligaens projektleder, Peter Wolsing.

Summerbird-direktør køber Galeasen Havet

20 november, 2017 - 09:53
Galeasen Havet fra Assens - og med en fortid i Svendborg - er solgt til direktør Mikael Grønlykke fra Summerbird.

Jena føler sig hjemme på Atlanten

20 november, 2017 - 07:46
Mens Vestas-båden farer afsted med 20 knob, tænker Jena Mai Hansen tilbage på OL-succesen i 2016. En succes, der blev grundlagt i Brasilien, hvor VO65’erne netop har sejlet.

Burling og Bekking i front i Volvo Ocean Race

19 november, 2017 - 08:38
Bouwe Bekking og gulddrengen Peter Burling fra Team Brunel overrasker og fører nu med kurs mod Cape Town efter en sydligere kurs. Vestas er 4,6 sømil efter. Bådene valgte i går at sejle skjult.